Administratie, bedrijfsadviezen en belastingzaken

Over ons administratiekantoor uit Sint Nicolaasga

Wij zijn een administratie- en advieskantoor voor ondernemers die meer willen weten over administratie, bedrijfsadvies en belastingzaken. Plantinga Administraties richt zich hierbij op mkb’ers en de agrarische sector. Onze dienstverlening is persoonlijk, proactief en ambitieus.

Ervaren administratiekantoor in Friesland

Ervaren administratiekantoor in Friesland

Uw jaarrekening uitbesteden aan ons is slechts een klein onderdeel van het dienstenpakket. Het is een belangrijk onderdeel dat u veel vertelt over het afgelopen jaar, maar ook over de toekomst. En juist om de toekomst gaat het! 

De kracht van Plantinga Administraties is dat we kijken hoe we uw ambities kunnen helpen verwezenlijken. Een jaarrekening geeft inzicht in veel zaken. Wat kan beter, wat moet anders en wat waren de pijn- en leerpunten? Kortom, hoe kunt u beter en succesvoller ondernemen? We gaan op zoek naar het antwoord op deze vragen, zodat u verder kunt met plannen maken, ondernemen en een succesvolle onderneming runnen.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe we mkb’ers en agrarische ondernemingen adviseren en helpen? Neem contact op met ons administratiekantoor uit Sint Nicolaasga. Door een oriënterend gesprek met de heer J. Plantinga krijgt u inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen. Bel 0513-468530.